ОбучениеКажи го, и студентът няма да забрави
Покажи го, и студентът ще запомни
Направи го, и студентът ще разбере


За целите на образованието предлагаме широк избор от уреди и друго оборудване, използвано за обучението по технически предмети в колежи и университети. Нашият основен доставчик в тази област е английската компания Armfield, която е вече 130 години на пазара и от създаването си не е спирала развитието на иновативни и качествени продукти, което я е превърнало във водещ проиводител в областта на инженерното образование и индустриалните изследвания и развитие..

Отдела за учебни програми от 1963 г., проектира и произвежда оборудване за образованието и научните изследвания, които се използват в университети, колежи, училища и центрове за развитие в световен мащаб. Оборудването на Armfield е известно със своята иновативен облик и качество. Гамата от продукти покрива всички основни инженерни дисциплини и е постоянно в крак с нарастващите изисквания на инженерното образование..

Повече информация на www.discoverarmfield.com

Индустриалния отдел на Armfield проектира и произвежда системи за научни иследвания и развитие, най-вече за хранително-вкусовата промишленост, млечната промишленост, проиводители на хранителни масла и фармацевтичната индустрия. Оборудването на Armfield се използва от водещи световни производители, като позволява на служителите в научните иследвания и развитие да проверяват целият процес на производство на всички миниатюрни устройства в лабораториите..

Повече информация на www.explorearmfield.com

Като допълнение към оборудването на Armfield за образование, Ви предлагаме и класическо лабораторно оборудване за измеване, което можете да видите тук.